Διανομή Πετρελαίου

TΙΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ : 0,74

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κάθε ιδιοκτήτης στην παραλαβή πετρελαίου μηδενίζονται.

Η εταιρεία μας, με ιδιόκτητα βυτία που εξυπηρετούν όλο το λεκανοπέδιο Αττικής σας εξασφαλίζει την ποσότητα που θα παραγγείλετε ακριβώς, την ώρα που επιθυμείτε, στην καλύτερη ποιότητα και τιμή της αγοράς, κρατώντας απόλυτη συνέπεια και διαφάνεια στην παραλαβή πετρελαίου.

Για τους νέους μας πελάτες,με κάθε αγορά άνω των 600 λίτρων Πετρελαίου Θέρμανσης, σας κάνουμε ΔΩΡΟ το Βελτιωτικό και σας παρέχουμε 6 μήνες ΔΩΡΕΑΝ κοινόχρηστα. Επικοινωνήστε μαζί μας, ενημερωθείτε για όλες τις προσφορές μας και ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ.

 

H EXPERT BUILDING SERVICES αναζητώντας λύσεις για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, συνεχίζει να δημιουργεί συνεργασίες με μεγάλους ομίλους της χώρας και κάνει το χειμώνα μας πιο ζεστό, προσφέροντας ΔΩΡΟ ΑΞΙΑΣ 100 Ευρώ.

Για τους νέους μας πελάτες,με κάθε αγορά άνω των 600 λίτρων Πετρελαίου Θέρμανσης, σας κάνουμε ΔΩΡΟ το Βελτιωτικό και σας παρέχουμε 6 μήνες ΔΩΡΕΑΝ κοινόχρηστα.

Καλέστε μας και απαλλαγείτε από το άγχος της θέρμανσης στο 2109406100 ή στείλτε μας email στο info@expertservices.gr και ο εξιδεικευμένος συνεργάτης μας θα σας προτείνει την καλύτερη λύση για εσάς.

Ενημερωθείτε για όλες τις προσφορές μας & ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ. Ζεστάνετε το Σπίτι σας Άφοβα με την EXPERT BUILDING SERVICES και ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ